Noutăți

Noua revistă DACHSER este aici!

Nimic nu ar funcționa în logistică fără oamenii din birou, din camion, din terminalul de tranzit și din depozit.

Revista DACHSER ediția 02/19

Companiile au nevoie de personal cu experiență vastă și energie care se angajează să asigure cea mai înaltă calitate de-a lungul întregului lanț de aprovizionare. Cea mai recentă revistă DACHSER este dedicată temei resurselor umane și oferă perspective interesante în diferitele lumi ale activității logistice.

Operatorii logistici sunt personajele principale ale coperții. Aruncăm o privire în interiorul terminalelor din două locații DACHSER și vorbim cu oamenii de acolo care pun în mișcare lanțul logistic. Pentru a citi mai multe, mergeți la pagina 4.

Tot în această ediție

Tema cunoașterii și dezvoltării profesionale este deosebit de apreciată la DACHSER. Începând cu pagina 16, puteți citi despre modul în care această atenție aduce beneficii angajaților și clienților în aceeași măsură. La pagina 20, vă conducem la Luxemburg, unde managerii de sex feminin dețin poziții importante în locația DACHSER de acolo. Acestea ne spun de ce logistica este cu siguranță și pentru femei. Într-un articol care începe la pagina 22, puteți citi motivul pentru care corporate compliance este un subiect care se referă la toți angajații DACHSER. Și pornind de la pagina 32, cei mai tineri colegi ai noștri au șansa să vorbească: Care este adevărul care stă în spatele miturilor și prejudecăților legate de Generația Z?

Puteți citi aceste povestiri și multe altele în această ediție. Puteți descărcați fișierul PDF aici. Sperăm că vă va face placere să citiți noul număr al revistei DACHSER.

Revista DACHSER ediția 02/19 PDF (8,55 MB)