Cariere Mediaroom

DACHSER Fashion Logistics - expertiză logistică pentru profesioniștii din domeniul modei

Lumea modei evoluează într-un ritm rapid. Intervalele dintre lansările de colecții noi devin din ce în ce mai scurte, iar atât industria modei, cât și sectorul comerțului cu amănuntul au nevoie de strategii logistice eficiente și fiabile pentru a livra bunurile la punctul de vânzare în stare perfectă și cât mai repede posibil. Prin urmare, este esențial să dispuneți de soluții logistice bine adaptate, cu un grad optim de standardizare, combinat cu o flexibilitate maximă. DACHSER Fashion Logistics deține această expertiză și vă oferă soluții specifice industriei modei, care sunt adaptate în mod special la sarcinile complexe de logistică ale domeniului dumneavoastră.

Cu DACHSER Fashion Logistics în calitate de partener, beneficiați de expertiza noastră specifică domeniului logisticii textilelor, de rețeaua globală DACHSER și de soluțiile noastre de logistică contractuală și servicii de depozitare. Un alt avantaj este că soluțiile noastre IT integrate asigură transparență și integrare prin furnizarea continuă de informații fiabile și ușor accesibile. Cu sistemele inovatoare de transport Roll&GOH și ProFashional Box, vă aducem mărfurile din sectorul modei la destinație în mod fiabil, la timp și fără deteriorări pentru a crea acel „moment magic” pentru dumneavoastră. Clientul dumneavoastră poate selecta apoi articolul preferat din noua gamă de produse, imediat după livrare. Trăim după motto-ul nostru – produsele potrivite la momentul potrivit, în stare perfectă, la locul potrivit.

DACHSER Fashion Logistics
DACHSER Fashion Logistics

Economisiți timp și bani cu serviciul nostru de transport maritim suspendat

DACHSER Fashion Logistics a dezvoltat două soluții inovatoare și ecologice pentru transportul de mărfuri suspendate și ambalate plat, pentru livrare directă la punctul de vânzare, precum și pentru transportul aerian de marfă, care vă oferă un avantaj semnificativ din punct de vedere al costurilor: Roll&GOH și ProFashional Box. Ambele produse sunt impresionante, cu un nivel ridicat de reutilizare și o creștere semnificativă a eficienței în cadrul lanțului dumneavoastră de aprovizionare, precum și cu opțiunea de urmărire transparentă.

Roll&GOH

Transportorul nostru exclusiv Roll&GOH DACHSER vă permite să trimiteți simultan bunuri suspendate și ambalate plat în întreaga Europă. Containerul cu role este livrat direct la magazin de către șoferii noștri instruiți, fără materiale de ambalare suplimentare. Mărfurile pot fi apoi scoase în stare agățată și netedă. Profesioniștii din domeniul modei de la DACHSER vă oferă sfaturi profesionale despre cum să echipați cel mai bine transportorul și să îl utilizați eficient pentru a economisi timp și bani. Cutiile pot fi deplasate în magazin utilizând role silențioase. Produsele sunt ambalate în siguranță și protejate de ploaie și praf. Acest lucru are avantajul că bunurile delicate pot fi așezate imediat și în condiții perfecte pe șine și în zonele de expunere din magazin, fără a necesita timp de lucru suplimentar. Pe lângă manevrarea optimă și timpii de livrare rapizi, sistemul Roll&GOH vă permite să beneficiați de reducerea deșeurilor de ambalare, aducând astfel beneficii mediului.

Beneficiile dumneavoastră dintr-o privire:

 • Expertiză specifică industriei
 • Servicii de livrare de înaltă calitate, care utilizează transportoare inovatoare
 • Personal specializat instruit în ceea ce privește necesitățile industriei modei
 • Livrări rapide și fiabile
 • Procese și proceduri standardizate în toate sectoarele – la nivel mondial
 • Soluții logistice individuale adaptate cerințelor clientului
 • Prezență globală și control global asupra lanțului dumneavoastră de aprovizionare
 • Monitorizarea și reducerea continuă a amprentei de carbon a clienților noștri
 • O rețea europeană robustă de transport, cu acces rapid și flexibil la toate piețele de vânzări și achiziții din întreaga lume

DACHSER Fashion Logistics în detaliu:

ProFashional Box  

Acest transportor inovator de mărfuri permite expedierea extrem de eficientă a bunurilor suspendate și a bunurilor cu ambalaj plat în întreaga lume prin transport aerian. ProFashional Box este optimizată special pentru dispozitivele de încărcare a unității (ULD). Cu ProFashional Box, vă oferim o soluție inovatoare de ambalare, care vă permite să trimiteți bunurile într-un mod mai rentabil și cu cel mai înalt grad de protecție. Manipularea simplă, spațiul perfect utilizat și reutilizarea vorbesc de la sine. Un alt avantaj este că toate componentele transportorului sunt conținute în cutia plată, optimizată pentru expediere, atunci când sunt expediate goale.

Rețeaua dumneavoastră logistică robustă pentru profesioniștii din domeniul modei     

Vă vom transporta produsele către toate piețele europene și piețele cheie din întreaga lume, utilizând o rețea eficientă și extinsă. Serviciile noastre cuprinzătoare de logistică aeriană și maritimă, precum și depozitarea cu servicii de logistică contractuală, sunt pietre de temelie esențiale ale succesului pentru lanțurile de aprovizionare orientate la nivel global.

Vă oferim:

 • Standarde europene în materie de procesare logistică și transparență end-to-end în procesul de expediere
 • Acces la rețeaua noastră extinsă de logistică rutieră, aeriană și maritimă
 • Calitate ridicată a livrărilor prin standarde unificate de procese și servicii în întreaga rețea
 • Soluții complete pentru achiziții, depozitare și distribuție la nivel global
 • Asigurarea calității prin automatizare și transparență în conformitate cu orientările uniforme
 • Familia noastră de produse entargo sigură un standard de calitate constant ridicat pentru expedierile dumneavoastră în întreaga Europă
 • Peste 150 de locații de depozitare din Europa, care cuprind 1,6 milioane m² de spațiu de depozitare
 • Procese omogene care îndeplinesc cele mai înalte standarde de siguranță și calitate
Logistică durabilă pentru industria modei        

Obținem o reducere semnificativă a amprentei noastre de carbon prin utilizarea corpurilor interșanjabile cu punte dublă, reîncărcabile, precum și a mega-remorcilor și camioanelor lungi pentru o capacitate de încărcare sporită. Folosim din ce în ce mai mult camioane electrice cu baterii și biciclete de marfă asistate electric pentru livrările către centrele orașelor.