Cariere Mediaroom

Urmărirea reglementărilor vamale

Transportul simplu și conform al mărfurilor dumneavoastră peste granițele țărilor de destinație este doar o parte a rolului nostru. Fiind o companie logistică care activează de câteva decenii ca actor principal pe scena internațională, DACHSER este familiarizată cu toate reglementările vamale aplicabile în diferite țări. Ca atare, vom dirija cu meticulozitate mărfurile dumneavoastră în conformitate cu dispozițiile extinse ale reglementărilor vamale locale și internaționale și vom coordona întregul proces de vămuire cu autoritățile locale.

Statutul nostru de AEO oferă avantaje în controalele vamale

Autoritățile vamale locale au certificat DACHSER ca ”Operator Economic Autorizat” (AEO) în mai multe țări, devenind astfel unul dintre primii furnizori majori de logistică care a primit această certificare. În cazul în care este solicitată, o prezentare generală a acestor țări poate fi furnizată. Acest lucru atrage cu sine avantaje privind controlul vamal de securitate de care se vor bucura clienții noștri: Standardele de securitate extinse, aprobate de autoritățile vamale, nu numai că simplifică vămuirea, ci reprezintă și o garanție a aprobării pentru partenerii dumneavoastră comerciali internaționali.

Avantajele vămuirii cu DACHSER

  • Economie de timp și costuri: Procesarea eficientă și de înaltă calitate a tuturor formalităților vamale realizată de specialiștii noștri vamali vă oferă mai mult timp pentru activitatea dumneavoastră principală  
  • Numeroase servicii: Printre altele, vă sfătuim cu privire la toate aspectele legate de vamă și avem grijă de înregistrarea și arhivarea datelor dumneavoastră centrale
  • Procesare eficientă: Procedurile vamale electronice asigură o manipulare rapidă și sigură a mărfurilor

Transport rapid cu documentație corectă

Facilităm un proces de expediere fără probleme prin elaborarea exactă a tuturor documentelor necesare pentru procedurile vamale și autorități. Avem contacte cu toți furnizorii de servicii și toate instituțiile relevante, cum ar fi companiile aeriene sau companiile de transport maritim. Sistemele noastre de transport de marfă sunt, de asemenea, interconectate cu sistemele de vămuire. Personalul nostru poate identifica cele mai recente reglementări în avans și le poate implementa imediat. Aceștia sunt, de asemenea, responsabili pentru expedierile provenite din țări terțe cu transport direct către alte țări din UE.