Cariere Mediaroom

DACHSER European Logistics - soluții pentru managementul lanțului de aprovizionare în Europa

Cu rețeaua noastră europeană de transport rutier vastă, ce cuprinde sisteme și servicii charter, precum și o structură omogenă de sucursale, filiale și companii partenere, vă vom sprijini în îndeplinirea cerințelor logistice în mod fiabil, rentabil în toate industriile și la timp. Transportăm grupajul dumneavoastră, încărcările totale sau parțiale în sectorul bunurilor industriale și de consum și vă gestionăm achizițiile și distribuția, atât la nivel european, cât și la nivel național, la cel mai înalt nivel. Soluțiile individuale care utilizează Logistica Contractelor DACHSER permit o combinație flexibilă de transport, stocare și servicii cu valoare adăugată.

Conexiuni zilnice și durate de tranzit exacte pentru întreaga Europă

DACHSER European Logistics oferă servicii regulate directe în întreaga Europă, cu timpi de plecare exacți și fără decalaje. Acest programare exactă asigură un grad înalt de siguranță a planificării: Conexiunile zilnice și timpul de tranzit exact vă permit să comandați și să controlați expedierile cu DACHSER European Logistics în funcție de nevoile dumneavoastră, la momentul potrivit și la cel mai bun preț. Acoperirea mare în Europa se realizează în primul rând printr-o combinație inteligentă de sisteme și servicii directe, Eurohub-urile și platformele noastre acționând pe traseu ca niște centre logistice. Procesele fixe standardizate asigură o prezență și o disponibilitate pe care vă puteți baza în perioada sărbătorilor și a vârfurilor de sezon.

Soluțiile IT inteligente sprijină transportul de mărfuri

Cu ajutorul sistemelor IT de înaltă performanță mapăm toate procesele logistice din lanțul de aprovizionare, asigurându-ne că transportul mărfurilor dumneavoastră este transparent și sigur. Urmărirea continuă pe parcursul întregului lanț de aprovizionare (Tracking & Tracing) este activată prin scanarea sistematică a codurilor de bare din fiecare interfață.

Avantajele diviziei DACHSER European Logistics:

  • O rețea vastă și cuprinzătoare de mărfuri grupate, livrate în toată Europa  
  • Soluții adaptate individual pentru transportul de mărfuri  
  • Cunoașterea pieței specifice unei țări  
  • Norme de performanță standardizate în toate filialele DACHSER  
  • Monitorizarea constantă a datelor privind performanța transportului utilizând soluția noastră informatică ActiveReport   
  • Frecvență ridicată de livrare în toată Europa  
  • Timp în tranzit exact cu eLogistics productpilot   
  • Soluții B2C cu targo-on-site

DACHSER European Logistics în detaliu

Pe drumul spre succes cu DACHSER Procurement Logistics

Punctele noastre forte din logistica distribuției se reflectă și în logistica achizițiilor. Cu procese eficiente și un flux consecvent și automatizat de informații de-a lungul întregului lanț logistic, DACHSER Procurement Logistics oferă securitate absolută în planificare, timpi de răspuns cât mai rapizi și transparență. Filialele DACHSER au rolul unor turnuri de control și acționează ca punct principal de contact și coordonator pentru transportul mărfurilor dumneavoastră. Fluxurile de informații automatizate și consecvente din întregul lanț logistic permit o transparență ridicată și timpi rapizi de reacție.

Ajungeți mai rapid la destinație cu Eurohub-uri și platforme

Conectăm Europa zilnic. Cu ajutorul Eurohub-urilor din Überherrn (Saarland), Bratislava (Slovacia) și Clermont-Ferrand (Franța), asigurăm o manipulare rapidă, eficientă și sigură a fluxului de mărfuri. Expedierile dumneavoastră în regim grupaj sunt gestionate printr-o combinație inteligentă de servicii de transport directe și de sistem. Această combinație economisește timp, bani și forță de muncă și permite transportul simplu și eficient peste toate granițele.

Promisiunea noastră: Servicii de cea mai înaltă calitate

DACHSER European Logistics garantează cele mai înalte standarde de calitate și siguranță în fiecare etapă a lanțului de aprovizionare. Filialele noastre respectă standarde de performanță și criterii de calitate uniforme. Clienții pot fi siguri că toate locațiile DACHSER respectă aceleași reguli și proceduri. Filialele noastre descentralizate se află în apropierea clienților noștri. Acest lucru garantează timpi rapizi de reacție, iar echipele noastre de asistență pentru clienți reprezintă primul punct de contact la locație.

Soluția perfectă în logistica europeană pentru transportul de mărfuri în regim grupaj

Cu gama de produse entargo, acoperim toate cerințele de servicii pentru transportul LCL național și european, în regim grupaj și consolidat.   

De asemenea, oferim soluții personalizate pentru diviziile DACHSER Chem Logistics (transporturi de substanțe chimice) și DACHSER DIY Logistics. Gama de servicii de transport este completată de un serviciu de transport de încărcături parțiale și complete, adaptat la cerințele fiecărui client.  

Cu serviciul de transport DACHSER Cargoplus, ajungem la destinați situate în afara granițelor Europei. Prin rețeaua noastră transportăm în prezent mărfuri în Turcia, Magreb și CSI. În plus, DACHSER Air & Sea Logistics se integrează perfect cu rețeaua mondială de transport aerian și maritim.

Incoterms

Documentul PDF ataşat vă oferă o prezentare generală (fără garanţie legală) a Incoterms 2020, pentru a vă susţine în munca dvs. de zi cu zi.

Descarcă

Pentru produsele noastre

Produse în transportul terestru
Mai mult