Cariere Mediaroom

Siguranța transportului - facem calitatea cuantificabilă

La DACHSER, asigurarea calității expedierilor dumneavoastră reprezintă unul dintre aspectele prioritare. Pentru a măsura și cuantifica serviciile logistice în detaliu, am instalat un sistem complex pentru asigurarea calității și managementul calității. La DACHSER, asigurarea calității expedierilor dumneavoastră reprezintă unul dintre aspectele prioritare. Pentru a măsura și cuantifica serviciile logistice în detaliu, am instalat un sistem complex pentru asigurarea calității și managementul calității. Acesta se bazează pe numeroase evaluări și indicatori de performanță, studii și aplicații IT, pe care le folosim pentru a asigura transparența calității serviciilor noastre. Datele evaluate includ calitatea livrării timpul de tranzit al expedierii posibila deteriorare a mărfurilor sau obstacole de livrare monitorizarea continuă a lanțului de răcire.

Compararea sistematică a obiectivelor/performanței asigură transparența completă

Pentru aceste criterii se aplică obiective fixe, pe care le monitorizăm constant prin analizarea abaterilor. În acest fel, asigurarea calității este un proces fix în lanțul de aprovizionare zilnic. Pentru a stabili acești indicatori cheie de calitate, trebuie definite criterii de performanță fixe. Cu gamele noastre de produse entargo, classicline sau vivengo am creat profiluri de performanță uniforme cu standarde consecvente de înaltă calitate, pe care, în calitate de client, vă puteți baza întotdeaun.

Astfel controlăm calitatea performanței noastre logistice

  • O comparație între obiective și performanță pe baza unor parametri de calitate definiți în ofertele noastre standard de produse și servicii  
  • Instrumentul de management al evenimentelor din lanțul de aprovizionare „ActiveReport” ne informează imediat despre eventualele obstacole ce pot să apară pe parcursul transporturilor, iar angajații DACHSER pot lua în timp util măsurile care se impun
  • Asigurarea atentă a mărfurilor  
  • Siguranță sporită în trafic prin marcaje de gabarit în partea din spate și pe lateralele semi-remorcilor  
  • Curățarea profesională a vehiculelor, în interior și în exterior  
  • Monitorizare completă a temperaturii     
  • Urmărirea încărcăturii la nivel de pachet

Controlul calității prin intermediul software-urilor standard și baze de date

Serviciile definite sunt evaluate pentru dumneavoastră pe baza unor standarde software și de baze de date uniforme. Elementul care stă la baza acestui control central al calității este sistemul nostru de gestionare a evenimentelor din lanțul de aprovizionare ActiveReport. ActiveReport vă permite atât dumneavoastră, cât și departamentelor de servicii cu clienții din cadrul filialelor DACHSER să obțină în timp util informații despre posibilele obstacole ce pot apărea pe parcursul unui transport, prin compararea imediată a obiectivelor în procesul de expediere.  

La DACHSER Chem Logistics și DACHSER Food Logistics am stabilit cerințe specifice privind mărfurile, pe care le monitorizăm continuu cu ajutorul soluțiilor IT.

Asigurarea mărfurilor în camioanele DACHSER

Asigurarea atentă a mărfurilor în camioanele noastre înainte de începerea călătoriei reprezintă o altă măsură de asigurare a calității. Instruim regulat personalul din depozit și șoferii pentru a încărca camioanele uniform și fără probleme, astfel încât mărfurile să fie transportate în siguranță.