Cariere Mediaroom

Securitatea transporturilor aeriene - Securitate pentru transporturile dumneavoastră aeriene

Problema securității este de o importanță primordială în ceea ce privește transportul aerian internațional al mărfurilor dumneavoastră. Acest lucru este evidențiat de reglementările și legile din ce în ce mai stricte. Experții DACHSER vă vor ajuta să păstrați securitatea lanțului de aprovizionare și vă vor ține la curent cu orice schimbări legale. Acest lucru vă permite să integrați rapid în procesele interne toate ajustările necesare pentru a respecta noile reglementări de siguranță.

De asemenea, dezvoltăm o logistică a contractelor și concepte logistice adaptate cerințelor dumneavoastră specifice pentru securitatea transportului aerian. Ca furnizor de logistică terț, vă oferim valoare adăugată logisticii contractelor. Mai presus de toate, veți beneficia de economii mari în ceea ce privește costurile, timpul și efortul. Certificarea noastră 3PL înseamnă că puteți să minimizați costurile asociate cu verificarea mărfurilor sau instruirea personalului și auditul impuse de Biroul Federal German de Aviație. În calitate de 3PL ne asumăm responsabilitatea stocării mărfurilor și a transportului aerian de marfă în numele dumneavoastră.

Metodele complexe de screening vă protejează transportul aerian

DACHSER utilizează o gamă largă de metode de screening descentralizate și centralizate pentru a respecta regulile de securitate aviatică pentru toate mărfurile implicate. Acestea ar putea include inspecții vizuale, detectoare de urme explozive, câini pentru detectarea explozivilor sau căutări manuale. De asemenea, în Germania folosim cinci mașini proprii cu raze X. Experții noștri în domeniul securității aviatice vă vor ajuta în planificarea și realizarea transporturilor internaționale în condiții de siguranță. Procesele noastre logistice sunt standardizate la nivel global și fac obiectul unei revizuiri și auditări constante.

Expertiza noastră în securitatea transportului aerian de mărfuri:

  • Transport sigur prin respectarea cu strictețe a tuturor reglementărilor  
  • Minimizarea riscurilor de încărcare și de transport  
  • Aplicarea unor măsuri de securitate mai stricte decât cerințele legale  
  • Verificarea și manipularea sigură a mărfurilor periculoase  
  • Cunoștințe specifice mărfurilor periculoase pentru toate destinațiile și modurile de transport  
  • Sfaturi privind crearea unui lanț de aprovizionare sigur  
  • Sfaturi privind certificarea ca „expeditor cunoscut”  
  • Asistență cu audituri oficiale