Cariere Mediaroom

Logistică europeană Premium

Linile noastre de produse standardizate acoperă diferitele nevoi ale clienților noștri pentru traficul național și european. Oferim standarde la nivel european în materie de manipulare logistică și transparență consistentă în procesul de transport. La nivel național, fără probleme, chiar și în regiuni - rețeaua europeană DACHSER este unică.

classicline - servicii de transport standardizate pentru țările din afara Europei

Pentru piețele îndepărtate, DACHSER vă oferă o soluție de transport fiabilă și sigură cu classicline, cu procese și proceduri clar definite în orice moment, pe care vă puteți baza. Dumneavoastră controlați transportul prin programarea zilnică sau săptămânală a curselor. Plecările clar stabilite vă ajută să planificați din timp. Puteți obține rapid o imagine de ansamblu a ofertei noastre de servicii folosind serviciul nostru productpilot.

directload - soluția personalizată pentru încărcările dumneavoastră parțiale și complete

Aveți nevoie de spațiu de transport pentru încărcături parțiale sau complete sau aveți nevoie să efectuați mai multe transporturi în cadrul unei singure comenzi? Soluția directload vă oferă flexibilitatea și abordarea directă de care aveți nevoie. Soluțiile noastre de transport pentru servicii de logistică individuale sau de anvergură asigură abordarea personalizată a transportului. Experții noștri vor găsi capacitățile de transport de care aveți nevoie, indiferent dacă aveți nevoie de serviciile noastre o singură dată sau în mod regulat.

Incoterms

Documentul PDF ataşat vă oferă o prezentare generală (fără garanţie legală) a Incoterms 2020, pentru a vă susţine în munca dvs. de zi cu zi.

Descarcă

Product Pilot

Când un produs ajunge într-o anumită locație din Europa, produsul nostru determină produsul.