Cariere Mediaroom

DACHSER România - Managementul

Cu ajutorul conceptelor de afaceri inovatoare, DACHSER s-a dezvoltat în ultimele decenii devenind unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii logistice din lume. Puterea inovatoare a companiei se bazează pe DACHSER Business Units, care reprezintă piloni economici stabili și acoperă întregul portofoliu de servicii logistice, precum și pe etosul colaborativ al unor directori cu experiență.

Aceștia împărtășesc valori și obiective de bază comune și consideră că principala lor misiune este consolidarea grupului pentru cerințele viitoare și extinderea companiei DACHSER. Expertiza lor combinată și angajamentul față de practicile de afaceri durabile garantează rentabilitatea pe termen lung și viabilitatea viitoare a companiei DACHSER.  

Structura comitetului executiv al companiei DACHSER poate fi găsită pe site-ul companiei noastre.

Wolfgang Reinel - Managing Director European Logistics North Central Europe

Wolfgang Reinel, născut în 1963, este director general al Business Unit European Logistics North Central Europe (EL NCE) din 2014 și, ca atare, membru al consiliului de administrație pentru logistica rutieră și membru al consiliului de administrație al DACHSER SE. Anterior, a condus departamentul global Contract Logistics și a introdus planificarea strategică (Balanced Scorecard / BSC) în țările NCE. El este responsabil pentru un total de 18 organizații naționale din Business Unit EL NCE, inclusiv opt societăți mixte.

În calitate de director general EL NCE, Wolfgang Reinel este responsabil pentru dezvoltarea și implementarea strategiei în cadrul Road Logistics și Interlocking - luând în considerare cerințele naționale individuale (de rețea).

Roman Stoličný - Regional Manager South East Europe

Roman Stoličný și-a început cariera ca manager financiar la compania aeriană TatraAir  în anul 1992, unde ulterior a devenit manager de vânzări și marketing, responsabil cu planificarea financiară și strategia de vânzare în Slovacia și în străinătate. În 1995, a cofondat Lindbergh Air Freight, unde a jucat un rol cheie în înființarea uneia dintre cele mai importante companii de logistică din Slovacia. În 2004, compania a devenit parte a DACHSER, iar Roman Stoličný a fost responsabil pentru integrare. În 2017, a preluat conducerea LIEGL & DACHSER în Ungaria, iar din mai 2021, Roman Stoličný's este Regional Manager South East Europe la DACHSER.

Traian Dumitrescu - Country Manager România

Traian Dumitrescu este Director General la Dachser România SRL încă din 2009, an în care DACHSER a deschis în România patru sucursale: în Bucureşti, Braşov, Ploieşti şi Arad.

În 1999 acesta a absolvit ca şef de promoţie, Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale de la Academia de Studii Economice din Bucureşti. Are mai mult de 10 ani de experienţă în domeniul transportului și logisticii, vorbește fluent limbile engleză, italiană şi franceză.În activitatea sa, Traian Dumitrescu se concentrează intens pe modelarea viitorului companiei, organizarea și sustenabilitatea  sistemică a fluxurilor informaționale, aplicarea ultimelor tehnologii, promovează etica în afaceri și în mediul înconjurator, implicându-se deseori în procesul de recrutare, potențare  și formare al capitalului uman.