Mediaroom

DACHSER România - Managementul

Cu ajutorul conceptelor de afaceri inovatoare, DACHSER s-a dezvoltat în ultimele decenii devenind într-unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii logistice din lume. Puterea inovatoare a companiei se bazează pe DACHSER Business Units, care reprezintă piloni economici stabili și acoperă întregul portofoliu de servicii logistice, precum și pe etosul colaborativ al unor directori cu experiență.

Aceștia împărtășesc valori și obiective de bază comune și consideră că principala lor misiune este consolidarea grupului pentru cerințele viitoare și extinderea companiei DACHSER. Expertiza lor combinată și angajamentul față de practicile de afaceri durabile garantează rentabilitatea pe termen lung și viabilitatea viitoare a companiei DACHSER.  

Structura comitetului executiv al companiei DACHSER poate fi găsită pe site-ul companiei noastre.

Traian Dumitrescu - Country Manager Romania

Traian Dumitrescu este Director General la Dachser România SRL încă din 2009, an în care DACHSER a deschis în România patru sucursale: în Bucureşti, Braşov, Ploieşti şi Arad.

În 1999 acesta a absolvit ca şef de promoţie, Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale de la Academia de Studii Economice din Bucureşti. Are mai mult de 10 ani de experienţă în domeniul transportului și logisticii, vorbește fluent limbile engleză, italiană şi franceză.În activitatea sa, Traian Dumitrescu se concentrează intens pe modelarea viitorului companiei, organizarea și sustenabilitatea  sistemică a fluxurilor informaționale, aplicarea ultimelor tehnologii, promovează etica în afaceri și în mediul înconjurator, implicându-se deseori în procesul de recrutare, potențare  și formare al capitalului uman.