Mediaroom

DACHSER România - Managementul

Cu ajutorul conceptelor de afaceri inovatoare, DACHSER s-a dezvoltat în ultimele decenii devenind unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii logistice din lume. Puterea inovatoare a companiei se bazează pe DACHSER Business Units, care reprezintă piloni economici stabili și acoperă întregul portofoliu de servicii logistice, precum și pe etosul colaborativ al unor directori cu experiență.

Aceștia împărtășesc valori și obiective de bază comune și consideră că principala lor misiune este consolidarea grupului pentru cerințele viitoare și extinderea companiei DACHSER. Expertiza lor combinată și angajamentul față de practicile de afaceri durabile garantează rentabilitatea pe termen lung și viabilitatea viitoare a companiei DACHSER.  

Structura comitetului executiv al companiei DACHSER poate fi găsită pe site-ul companiei noastre.

Thomas Krüger - Managing Director Air & Sea Logistics EMEA

Thomas Krüger, născut în 1964, este alături de DACHSER încă din 2004, ocupând funcția de director general al Business Unit Air & Sea Logistics (ASL) EMEA din iunie 2016. Aici sunt incluse țări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa și, în special, Germania și Europa de Vest, unde este șef regional. În această poziție, Thomas Krüger raportează direct lui Edoardo Podestá, Chief Operations Officer Air & Sea Logistics (COO Air & Sea Logistics). Sarcinile sale sunt considerate a fi echivalente cu cele ale country managerilor, stabilizând rezultatele țărilor împreună cu aceștia, amplificând potențialul de dezvoltare și coordonând nevoile regiunilor și țărilor cu unitățile corporative. În plus, Thomas Krüger gestionează comunicarea cu celelalte unități de afaceri APAC și AMERICAS.

Wolfgang Reinel - Managing Director European Logistics North Central Europe

Wolfgang Reinel, născut în 1963, este director general al Business Unit European Logistics North Central Europe (EL NCE) încă din 2014 și, ca atare, membru al Road Logistics Management Board și al consiliului de administrație al DACHSER SE. Anterior, a condus departamentul global Contract Logistics și a introdus planificarea strategică (Balanced Scorecard / BSC) în țările NCE. El este responsabil pentru 18 țări din cadrul departamentului său de afaceri EL NCE, care include opt societăți mixte. Raportează lui Michael Schilling, COO Road Logistics.

În calitate de director general EL NCE, Wolfgang Reinel este responsabil pentru dezvoltarea și implementarea strategiei în cadrul Road Logistics și Interlocking - luând în considerare cerințele naționale individuale (de rețea).

Traian Dumitrescu - Country Manager România

Traian Dumitrescu este Director General la Dachser România SRL încă din 2009, an în care DACHSER a deschis în România patru sucursale: în Bucureşti, Braşov, Ploieşti şi Arad.

În 1999 acesta a absolvit ca şef de promoţie, Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale de la Academia de Studii Economice din Bucureşti. Are mai mult de 10 ani de experienţă în domeniul transportului și logisticii, vorbește fluent limbile engleză, italiană şi franceză.În activitatea sa, Traian Dumitrescu se concentrează intens pe modelarea viitorului companiei, organizarea și sustenabilitatea  sistemică a fluxurilor informaționale, aplicarea ultimelor tehnologii, promovează etica în afaceri și în mediul înconjurator, implicându-se deseori în procesul de recrutare, potențare  și formare al capitalului uman.