Cariere Mediaroom

Managementul calității în beneficiul clienților noștri

Responsabilitatea pentru calitate este ferm ancorată în valorile noastre corporative și este practicată în mod activ de toți angajații DACHSER. Suntem dedicați celor mai înalte standarde de calitate și deținem numeroase certificări. Am primit diverse premii pentru realizări speciale în domeniile managementului calității, soluțiilor IT și logisticii.  

Managementul calității stabilește standardele în managementul proceselor logistice: de la transportul și depozitarea mărfurilor, până la atenția pentru client, securitate și servicii. Toate unitățile de afaceri DACHSER răspund cerințelor și provocărilor complexe ale managementului calității și respectă standardele noastre de lider în materie de calitate, într-un mediu care ridică mari provocări în activitățile logistice.  

Regulile rețelei le oferă tuturor angajaților îndrumări clare pentru gestionarea și coordonarea tuturor mișcărilor aferente mărfurilor. La manipularea comenzilor dumneavoastră, locațiile DACHSER respectă aceste standarde clar definite și uniforme, care garantează securitatea pe toată durata transportului și o trasabilitate transparentă.

Certificările DACHSER

 • DIN EN ISO/IEC 27001:2017 (DACHSER IT)
 • DIN EN ISO 9001: 2015 (DACHSER Food Logistics & DACHSER Cargoplus Food)
 • Certificare conform IFS Logistics (DACHSER Food Logistics & DACHSER Cargoplus Food)
 • Certificare BIO (DE-ÖKO-003) conform (UE) 2018/848 (DACHSER Food Logistics)
 • Sistem de calitate pentru produse din carne, fructe, legume și cartofi (DACHSER Food Logistics & DACHSER Cargoplus Food)
 • SQAS, Sistem de siguranță & asigurarea calității (DACHSER Chem Logistics)

Premiile DACHSER

Transport aerian

 • Lufthansa Quality Award Europa & Africa 2014
 • Cargo Quality Award Germania (multiplu câștigător)
 • Partener Global din 2012
 • Cargo Quality Award Europa & Africa 2014
 • Cargo Quality Award 2015
 • Planet Award of Excellence 2016

Clienții mulțumiți sunt dovada standardelor noastre de înaltă calitate

Aproximativ 90% dintre clienții noștri sunt foarte mulțumiți de performanța noastră logistică și ne-ar recomanda și altora. Aceasta este concluzia unui sondaj reprezentativ la care au participat 4.100 clienți, sondaj realizat o dată la doi ani de mai bine de 20 de ani. De asemenea, clienților li se cere să evalueze calitatea solicitărilor de servicii, a serviciilor de transport, a securității și a asistenței pentru clienți. Instrumentul de management proactiv al evenimentelor din cadrul lanțului de aprovizionare ActiveReport contribuie, de asemenea, la nivelul ridicat al satisfacției clienților.

Managementul nostru de calitate se bazează pe trei piloni

 • Rețeaua DACHSER: Infrastructura logistică eficientă a rețelei globale și tehnologiile informatice inteligente ne permit gestionarea rapidă și eficientă a unei game largi de provocări logistice
 • Gestionarea inteligentă a traficului: Suntem o organizație care învață în permanență, ne adaptăm toate noile la evoluția tehnologică pentru optimizarea lanțului de aprovizionare în timp real și transferăm repede inovațiile în operațiuni în timp real - pentru dumneavoastră
 • Personal excelent: Investim continuu în formarea și dezvoltarea angajaților noștri pentru a menține un nivel ridicat de performanță și calitate logistică pe termen lung

Managementul calității al DACHSER în detaliu

Cum gestionăm și măsurăm calitatea

Mai presus de toate, ne datorăm rolul de lider în domeniul calității pe piața logistică, managementului nostru activ și inovator. Acesta include sisteme informatice integrate și un flux transparent de mărfuri cu ajutorul proceselor standardizate. Zonele de transbordare de înaltă performanță permit controlul cantității pe termen lung; sezoanele de vacanță și sărbătorile legale sunt incluse în planificarea lanțului logistic de la început. Cu evaluări lunare, verificări zilnice ale performanței și audituri regulate, facem calitatea serviciilor noastre transparentă și cuantificabilă. Procesele noastre logistice standard din fiecare etapă a lanțului de aprovizionare ne ajută să reducem pierderile și să creștem calitatea livrării.

Măsuri de asigurare a calității

Pentru a asigura un nivel înalt de calitate a serviciilor logistice, ne bazăm pe următoarele metode de asigurare și control al calității:  

 • Sondaje regulate privind satisfacția clienților  
 • Control consecvent al calității prin analiza indicatorilor de performanță (KPI) în toate procesele logistice  
 • Prevenirea activă a daunelor, prin măsuri la fața locului  
 • Securitate în timpul transportului - cu control la nivelul întregii Europa, procese administrate prin soluții IT și raportarea în timp util în cazul apariției neconcordanțelor în procesul de transport prin instrumentul de gestionare a evenimentelor din lanțul de aprovizionare ActiveReport  
 • Sisteme DACHSER IT conectate la nivel global și locații fizice
Siguranța mărfurilor dumneavoastră este prioritatea numărul unu la DACHSER

Acordăm o importanță majoră securității mărfurilor dumneavoastră. Măsurile noastre de securitate includ supravegherea video a clădirilor noastre, precum și echipamente de înaltă calitate. Personalul nostru este atent instruit în toate procesele logistice de bază, asigurând fluxul de mărfuri, atât fizic, cât și digital. Formarea periodică a șoferilor și a operatorilor logistici, standardele impuse pentru încărcare și descărcare, asigurarea atentă a încărcăturii, monitorizarea temperaturii și practicile de igienizare contribuie, de asemenea, la protejarea mărfurilor dumneavoastră.   

Dispozitivele de asigurare a încărcăturii testate, cum ar fi sacii de depozitare, sigiliile cu propriile coduri de identificare, precum și procese automatizate cu documentație în interfața electronică, asigură de asemenea o protecție globală pe parcursul întregului lanț de aprovizionare. Verificăm calitatea încărcării în cadrul controalelor noastre regulate. Pentru a evita deteriorarea în timpul transportului, folosim remorci cu capacitate dublă.

Citiți mai multe

Siguranța transportului
Mai mult