Cariere Mediaroom

DACHSER Contract Logistics - totul sub același acoperiș

DACHSER Contract Logistics combină rețeaua noastră globală de transport cu servicii de depozitare eficiente, servicii cu valoare adăugată specifice clienților și consultanță individuală. Combinăm inteligent servicii centrale pentru diverse unități de afaceri sub umbrela logisticii contractuale. Acest lucru ne permite să oferim soluții logistice personalizate atât pentru companiile mari și mijlocii din industrie, cât și pentru retaileri. Toate funcțiile sunt adaptate exact la cerințele specifice ale lanțului dumneavoastră de aprovizionare. Pentru a vă putea oferi soluții logistice optime, suplimentăm serviciile logistice standard economice cu serviciile individuale.

În Mikado avem un sistem unic, global, de gestionare a depozitelor (Warehouse Management System, WMS). Acesta este integrat în întregul proces de transport și evoluează continuu. Cu ajutorul standardelor software globale, Mikado asigură transparență, continuitate și securitate la nivel maxim.

Patru componente de service, o singură soluție

Rețea noastră de transport stă la baza serviciului nostru. De asemenea, activăm pe cele mai importante piețe de achiziții și vânzări, în calitate de partener de logistică și suntem capabili să vă gestionăm activitățile globale într-o manieră promptă, flexibilă și eficientă.   

Cu ajutorul serviciilor noastre de depozitare integrate oferim soluții optime de contract logistics la nivel mondial, facilitând cele mai eficiente procese în lanțul de aprovizionare. Cu o varietate de servicii cu valoare adăugată ((link către pagina cu țările)), optimizăm logistica în toate etapele lanțului de valoare.   

A patra componentă este reprezentată de serviciile de consultanță ((link către pagina cu țările)). Experții noștri în contract logistics dețin informații aprofundate despre produse, industrie și piață. Pe baza acestor informații, ei concep soluții logistice solide, personalizate individual în funcție de profilul companiei și le aplică în operațiunile zilnice.

La fața locului, pentru dumneavoastră: Rețeaua noastră creează proximitate și încredere

Prin rețeaua noastră vă punem la dispoziție experții locali și naționali în calitate de persoane de contact calificate.   

Calitatea serviciilor noastre se bazează mai ales pe transferul de cunoștințe în rețeaua DACHSER. Acest lucru este garantat de programele individuale de instruire și de schimbul periodic de personal în cadrul DACHSER Expert Warehouse Operations (DEWOs).  

Cu rețeaua noastră de transport DACHSER, suntem prezenți la fața locului pe cele mai importante piețe de achiziții și vânzări din lume. Conexiunile intercontinentale prin rețeaua internațională de transport maritim și aerian DACHSER Air & Sea Logistics ne fac un partener de încredere pentru logistica contractelor dumneavoastră.

Warehousing
Mai mult
Servicii cu valoare adăugată
Mai mult
Consultanță
Mai mult