Cariere Mediaroom

DACHSER Life Science and Healthcare Logistics – partenerul dumneavoastră pentru o logistică sigură și fiabilă

Cu DACHSER Life Science și Healthcare Logistics, aveți un partener care îndeplinește cerințele stricte pentru transportul produselor din domeniul științelor vieții și al sănătății. Cu expertiza logistică și rețeaua noastră globală DACHSER, organizăm transporturi urgente și deseori sensibile la temperatură, aproape oriunde în lume, în conformitate cu cadre de reglementare extrem de complexe, aplicabile în orice parte a lumii. Acordăm o mare importanță manevrării corecte a produselor dumneavoastră, ținând cont de cele mai înalte standarde de calitate și siguranță. În plus, îndeplinim cerințele specifice ale domeniului științelor vieții și al sănătății, în combinație cu gama noastră de servicii logistice standardizate și specializate DACHSER.

DACHSER Life Science & Healthcare
DACHSER Life Science & Healthcare

Parteneriat de încredere

Oferim servicii logistice cuprinzătoare, globale, de-a lungul întregului lanț de asistență medicală - de la studii clinice la tratament. Soluțiile noastre IT inovatoare, precum și puterea și capacitatea de integrare a rețelei globale DACHSER asigură implementarea fără probleme a lanțurilor de aprovizionare pe piața serviciilor medicale.

Menținem relații strânse cu clienții noștri, bazate pe parteneriat, și avem mare grijă să ne asigurăm că produsele farmaceutice și tehnologice sunt manipulate cu cea mai mare grijă și perfect în conformitate cu cerințele legale în timpul transportului.

Portofoliul nostru de servicii

 • Standarde certificate de siguranță și calitate: Sistemul nostru de management al calității se bazează pe Bunele practici de distribuție (GDP)
 • Soluții logistice globale, multimodale, complete, adaptate special pentru a satisface nevoile clienților
 • Certificări IATA CEIV Pharma
 • Acoperă toate intervalele de temperatură obișnuite (-10 °C sau mai puțin, de la +2 °C la +8 °C, de la +2 °C la +25 °C și de la +15 °C la +25 °C)
 • Procese automatizate și digitalizate pentru a controla toți pașii fizici de-a lungul lanțului de aprovizionare
 • Niveluri ridicate de flexibilitate și fiabilitate
 • Optimizarea costurilor și a proceselor
 • Experți instruiți în domeniul științelor vieții și al sănătății din întreaga lume
 • Servicii cu valoare adăugată specifice clientului (de exemplu, furnizarea și calibrarea ambalajelor și a înregistratoarelor de date)
 • Conectarea la rețeaua europeană de transport terestru prin intermediul DACHSER European Logistics (ambient, fără cerințe privind GDP)
 • Conexiuni fiabile de transport aerian și maritim cu DACHSER Air & Sea Logistics

Rețea globală de lanțuri logistice

Expertiza noastră și relațiile noastre de lungă durată cu clienții vorbesc de la sine. De mulți ani, implementăm și optimizăm lanțurile de aprovizionare pentru producătorii de produse farmaceutice și vaccinuri pentru o gamă largă de aplicații și pentru producătorii de echipamente de tehnologie medicală, ingrediente farmaceutice active (API), produse OTC, consumabile și medicamente veterinare.

Cu DACHSER Road Logistics, DACHSER Air & Sea Logistics și DACHSER Rail Services, aveți acces rapid și sigur la toate piețele de vânzări și achiziții din întreaga lume. Veți beneficia de rețeaua noastră globală cuprinzătoare și de conectivitatea fără probleme a sistemelor noastre de transport.

Vă organizăm transportul prin mărfuri generale sau încărcături complete, servicii complete de transport aerian, încărcătură cu sarcină completă a containerului (FCL) și mai puțin decât o încărcare a containerului (LCL). Prin gama noastră de produse entargo, pentru expedieri fără control al temperaturii fără cerințe legate de GDP în Europa, oferim flexibilitate și transparență maxime în ceea ce privește timpul de tranzit și intervalele de timp de livrare, precum și procese standardizate, optimizate din punct de vedere al costurilor.

DACHSER Life Science și Healthcare Logistics în detaliu

Servicii de transport aerian pentru cele mai exigente cerințe

În domeniul de activitate Air & Sea Logistics, oferim clienților noștri servicii logistice complete, de la transportul aerian standard până la servicii premium și speciale expres. Acoperim toate intervalele de temperatură obișnuite, utilizăm ambalaje pasive și carcase termice conform specificațiilor și oferim containere active reci sau containere pasive avansate, după cum este necesar.

Standarde ridicate de siguranță, securitate și calitate la nivel mondial

Sistemul nostru de management al calității se bazează pe cerințele GDP (Bunele practici de distribuție) și este controlat la nivel central de o echipă globală. Suntem în conformitate cu GDP și am primit certificarea IATA CEIV Pharma pe trei continente. În conformitate cu cerințele stricte ale industriilor aferente științelor vieții și sănătății, ne asigurăm că este disponibil personal special instruit pentru sarcini complexe. În cadrul auditurilor efectuate de clienții noștri, demonstrăm în mod constant că îndeplinim cerințele necesare.

În ceea ce privește posibilele abateri sau discrepanțe, am definit și implementat cu succes un proces cuprinzător – CAPA (acțiune corectivă și preventivă) – care este aplicat universal. Avem o rețea de subcontractanți care respectă GDP. În acest scop, ne verificăm subcontractanții printr-un sistem global de gestionare a interfeței și efectuăm audituri pentru a ne asigura că standardele de calitate sunt menținute la toate nivelurile. Integritatea produsului în conformitate cu legislația din țara sau regiunea respectivă și îndeplinirea așteptărilor privind siguranța sunt obligatorii pentru noi.

Optimizarea amprentei noastre de CO2 cu logistică durabilă

Concentrarea pe viitor și pe generațiile viitoare se află în centrul filosofiei DACHSER. Sustenabilitatea ecologică și socială sunt valori corporative adânc înrădăcinate și fac parte integrantă din activitatea noastră de zi cu zi. Dezvoltăm procese noi, personalizate, pentru o operațiune de livrare finală eficientă și durabilă și le implementăm în activitatea de zi cu zi. Acordăm o atenție deosebită reducerii CO2 în timpul transportului printr-un nivel ridicat de utilizare a capacității de încărcare a vehiculelor noastre, utilizarea remorcilor cu punte dublă și utilizarea sporită a camioanelor electrice cu baterie pentru distribuția urbană. De asemenea, implementăm ambalaje reutilizabile și soluții reutilizabile de înregistrare a datelor/temperaturii.