Mediaroom

eLogistics: Portalul online pentru gestionarea logisticii

eLogistics vă oferă acces la toate datele și vă permite conectarea directă la sistemele noastre de transport și depozitare. eLogistics oferă simplu și rapid informații despre toate procesele din lanțul de aprovizionare.  Există numeroase funcții disponibile pentru manipulare, control și transparență. Puteți calcula taxele de transport, emite ordine de transport, urmări în amănunt procesele din depozit, găsi produsele potrivite sau serviciul perfect pentru nevoile dumneavoastră logistice sau urmări transportul în timp real. Noi creăm o transparență maximă grație scanării consecvente a codurilor de bare de-a lungul întregului lanț de aprovizionare.

Avantajele eLogistics pe scurt

  • Transparență completă de-a lungul întregului lanț de procesare a operațiunilor logistice
  • Economie de timp, costuri și resurse
  • Predictibilitate în cel mai mic detaliu  
  • Adaptabilitate a sistemului în funcție de client

Aceste funcții sunt disponibile în eLogistics:

1. productpilot: Vă direcționează către produsul perfect

Alegerea produsului potrivit pentru dumneavoastră este simplă cu productpilot. Utilizând instrumentul, puteți stabili rapid timpul în tranzit optim sau necesar pentru expedierile în Europa. După introducerea codurilor de țară și a codurilor poștale, veți vedea imediat ce produse din categoriile entargo și vivengo satisfac cel mai bine cerințele dumneavoastră de expediere.

2. freightquotation: Monitorizarea tuturor costurilor de transport

Cu freightquotation puteți stabili rapid costul transporturilor stabilite individual. Grilele tarifare stabilite de comun acord cu DACHSER sunt luate în considerare. freightquotation este instrumentul perfect pentru informații rapide despre prețuri, fără interogări extinse interne sau externe.

3. transportorder: Finalizați comenzile cu un singur clic

Cu transportorder puteți controla online gestionarea comenzilor. Sistemul poate fi perfect adaptat nevoilor dumneavoastră individuale. Astfel, economisiți timp cu pre-atribuirea și importul automat al datelor comenzilor. Gestionarea integrată a adreselor asigură întreținerea facilă a adreselor dumneavoastră. O funcție de import pentru adresele din sistemul dumneavoastră ERP completează gestionarea adreselor. De asemenea, grație interacțiunii în rețea cu Domino, sunt permise obținerea de informații referitoare la mărfurile periculoase, trimiterea de comenzi viitoare și utilizarea propriilor NVE-uri.

4. shipmentpointer: Rămâneți informat cu privire la statusul transportului

Cu shipmentpointer puteți interoga rapid și ușor statusul transportului dumneavoastră. în orice moment - nu este necesară înregistrare prealabilă. Indiferent dacă introduceți NVE/SSCC, nota de livrare, comanda sau numărul de expediere: shipmentpointer va găsi transportul dumneavoastră, garantând cel mai înalt nivel de confidențialitate pentru a împiedica accesul neautorizat.  Pentru urmărirea Track & Trace pe dispozitive mobile, este disponibilă o aplicație shipmentpointer pentru iPhone, Blackberry sau Android.

5. shipmentcontrol: Toate transporturile dintr-o singură privire

Cu shipmentcontrol, vă puteți urmări online expedierile, fără probleme și până la cel mai mic nivel de ambalare. Informațiile despre livrare și dovada electronică a livrării sunt transmise instantaneu de la dispozitivul mobil al șoferului către sistemul central. Astfel puteți afla în timp real numele destinatarului, puteți vizualiza semnătura și ora livrării și, dacă este cazul, puteți identifica eventualele abateri de la procesul dorit. În plus, puteți accesa sistemul de arhivare digitală al companiei DACHSER în care sunt stocate documentații foto legate de expediere. Shipmentcontrol oferă urmărire Track & Trace nu numai pentru logistica distribuției (shipmentcontrol send), ci și pentru logistica achizițiilor (shipmentcontrol collect). Puteți comuta între vizualizări cu un simplu clic și urmări expedierile pentru care sunteți destinatar, precum și comenzile de colectare.

6. warehousecontrol: Fereastra dumneavoastră spre depozit

Cu warehousecontrol puteți urmări fluxul de procese de la centrele de distribuție, până în cele mai mici detalii, de la colectarea comenzilor, la urmărirea loturilor. Acesta vă permite să verificați imediat ștergerile și stocurile. Cu un link către shipmentcontrol puteți monitoriza întregul proces de expediere, până la livrarea mărfurilor.

7. deliveryorder: Scoaterea mărfurilor din depozit

Cu deliveryorder, puteți să vă păstrați mărfurile pregătite pentru livrare în depozitele noastre. Puteți personaliza deliveryorder în funcție de necesitățile dumneavoastră. Puteți să colaborați cu noi pentru a defini setările relevante pentru dumneavoastră și pentru a afișa sau a ascunde funcții individuale.

8. ordermonitor: Rezolvați toate problemele comenzilor

Cu ordermonitor puteți vizualiza și monitoriza comenzile dumneavoastră de la furnizorii din întreaga lume dintr-o singură privire. Toate informațiile importante sunt structurate și grupate în mod clar. Acesta oferă funcții de căutare sofisticate, notificări active, încărcarea documentelor și multe altele. ordermonitor este un instrument indispensabil pentru monitorizarea lanțului de aprovizionare. Alt avantaj: Pentru fiecare proiect, puteți configura aplicația în funcție de dorințele și cerințele dumneavoastră individuale.

9. invoicecenter: Gestionați-vă facturile online

Puteți accesa toate datele detaliate privind expedierea din invoicecenter. Datele sunt disponibile sub formă de fișiere PDF, tabele Excel și fișiere XML. Ca o alternativă, aceste date pot fi transmise și prin centrul EDI. Acest lucru economisește hârtie și efort. Cu ajutorul facturării cumulate, veți primi doar o singură hârtie prin poștă. Aici sunt sumarizate atât informațiile necesare pentru deducerea din impozit, cât și toate informațiile pentru o anumită perioadă contabilă.

10. pallettpoolaccount: Contul dumneavoastră digital pentru paleți

pallettpoolaccount gestionează toate echipamentele dumneavoastră de încărcare care necesită urmărire, cum ar fi europaleții sau stelajele. Specificitate: Dacă DACHSER acceptă suporturi suplimentare la încărcare, acestea vor fi creditate în contul dumneavoastră palletpoolaccount - și vor fi debitate la returnare. Puteți descărca în orice moment detaliile despre cont, în format Excel.