Cariere Mediaroom

DACHSER DIY Logistics - Partenerul dumneavoastră în bricolaj, construcții și grădinărit

Ca parte a DACHSER DIY Logistics, furnizăm zilnic în întreaga Europă aproximativ 18.000 de magazine de bricolaj, centre de grădină, magazine de specialitate și consumatori.

Cea mai bună soluție pentru DIY logistics

Combinând serviciile noastre standard cu soluții logistice specifice și expertiza noastră în domeniu, le oferim clienților noștri un avantaj competitiv real. Echipa departamentului DIY are mulți ani de experiență și poate să vă propună cea mai bună soluție posibilă pentru logistica activităților dumneavoastră de bricolaj. Avem în multe țări specialiști pe teren, care mențin o legătură strânsă cu retailerii și cu furnizorii locali și sunt capabili să ofere consultanță profesională cu privire la opțiunile care stau la dispoziția furnizorilor și a retailerilor.

Portofoliul nostru de servicii

  • Achiziționarea și distribuția la nivel mondial a produselor dumneavoastră  
  • Rețea cuprinzătoare și de anvergură a serviciilor DACHSER European Logistics, DACHSER Air & Sea Logistics și DACHSER Contract Logistics   
  • Soluție logistică completă, fizică și computerizată pentru comerț și industrie   
  • Procese logistice transparente în tot lanțul de aprovizionare, gestionate prin intermediul aplicației noastre IT eLogistics   
  • Cunoașterea diferitelor cerințe ale partenerilor din industria de retail  
  • Soluții pentru fluxuri de mărfuri și informații controlate exact (soluție logistică unică)  
  • Personal eficient și planificare la nivelul depozitului prin procese optimizate de intrare a mărfurilor în centrele de distribuție și platformele de vânzare cu amănuntul  
  • Gruparea mărfurilor permite o reducere a timpului petrecut la rampa furnizorului / retailer-ului  
  • Servicii complete de merchandising până la punctul de vânzare și înapoi  
  • Livrarea la clienții finali care au optat pentru servicii speciale prin intermediul targo on-site

DACHSER DIY Logistic Pipeline - rețeaua tuturor serviciilor logistice

DACHSER DIY Logistics Pipeline, vă oferă o soluție completă adaptată domeniului de activitate. Modulele formează un lanț de servicii integrat de la furnizor până la punctul de vânzare și până la consumator, asigurând astfel un flux continuu de mărfuri pe piețele țintă.

DACHSER DIY Logistics Pipeline
DACHSER DIY Logistics Pipeline

Aprovizionare - cu camion, transport aerian și transport maritim

Transport internațional de încărcături complete (FTL) sau mărfuri individuale cu camionul, precum și servicii de transport consolidat, direct și charter, LCL/FCL prin transport aerian și maritim, inclusiv sisteme de grupare.

Servicii de depozitare pentru o mai mare transparență și securitate a mărfurilor

Le oferim clienților noștri o serie standardizată de depozite multi-utilizator în rețeaua DACHSER, controlate de software-ul nostru de management al depozitului Mikado.  Cu ajutorul proceselor standardizate și al sistemelor IT uniforme, clienții noștri pot beneficia de concepte personalizate de depozitare.

Servicii cu valoare adăugată

Realizăm pentru clienții noștri diferite servicii cu valoare adăugată (VAS), cum ar fi controlul calității, colectarea comenzilor, serviciile de ambalare și etichetare.

Distribuție - Procesele de business modificate necesită soluții inovatoare

Mărfurile sunt distribuite retailerilor sau consumatorilor respectând standarde uniforme și nevoile individuale impuse de comerțul cu amănuntul în Europa. Aceste procese sunt susținute de soluții IT ca: eLogistics, ActiveReport și EDI.

Punct de vânzare (Point of Sale, POS) & Logistică în magazin - mai mult timp pentru clienții dumneavoastră

Asigurăm disponibilitatea constantă a mărfurilor la punctul de vânzare, precum și transportul de mărfuri către consumator. Pentru logistica in-store, am format o rețea de parteneri în Europa. Depunem eforturi suplimentare, incluzând instalarea, promovarea și plasarea secundară sau returnarea articolelor, precum și comenzile repetate.

B2C-Logistics

La cerere, preluăm livrarea directă de la furnizori către consumatori în numele retailerilor. Este posibilă atât livrarea individuală de bunuri la locul de utilizare pe bază de programare, cât și asamblarea bunurilor livrate.

Contact Madalina Sandu Customer Service