Cariere Mediaroom

Conformitatea comerțului extern – Vămuire și securitate în lanțul dumneavoastră de aprovizionare

Pentru a vă permite să administrați comerțul internațional din punct de vedere juridic și organizațional, DACHSER oferă o varietate de servicii de-a lungul lanțului de aprovizionare. De exemplu, în contextul conformității comerțului extern, experții noștri vă vor ajuta să respectați reglementările vamale și de siguranță globale și să vă protejați transportul de mărfuri. Lucrăm în parteneriat activ cu dumneavoastră chiar de la început. Aceasta înseamnă, inclusiv, că vă menținem la curent cu trend-urile actuale și relevante privind transportul și securitatea vamală.

În ceea ce privește transportul aerian de marfă, securitatea are în prezent o importanță majoră. Deoarece securitatea devine din ce în ce mai complexă, vă ajutăm să respectați toate cerințele legale pentru lanțuri de aprovizionare sigure. Procesele logistice ale companiei DACHSER sunt standardizate în întreaga lume și sunt revizuite și auditate în mod constant de organisme independente.

În special pentru importurile în SUA, companiile globale de transport se confruntă cu reglementări deosebit de stricte privind siguranța, deoarece autoritățile vamale și-au înăsprit legislația în scopul combaterii terorismului. Experții noștri în domeniul securității vamale sunt bine instruiți în acest proces și vă pot ajuta să vă transportați mărfurile în SUA rapid și în siguranță. Prin îndeplinirea tuturor cerințelor comerciale, vă permitem să respectați termenele de livrare și să evitați amenzile, afectarea reputației și chiar condamnarea la închisoare.

Servicii pentru fluxul sigur de mărfuri la nivel mondial

Serviciul DACHSER 10+2

Pentru a asigura conformitatea cu formularul 10+2, transmitem datele de transport confidențiale către vamă. Pentru a face acest lucru, folosim o platformă web aprobată de departamentul vamal al SUA (US Customs). Ne ocupăm cu plăcere de formularul dvs. 10+2, chiar dacă ați contractat un alt furnizor de servicii pentru transportul dvs.

Securitatea aeriană europeană

În calitate de agent abilitat, vă ajutăm să respectați normele de securitate pentru lanțul de aprovizionare și vă consiliem în contextul certificării expeditorului dvs. cunoscut.

DACHSER SUA: Certificarea C-TPAT

DACHSER SUA este certificat C-TPAT din noiembrie 2005. Prin urmare, beneficiați de proceduri vamale simplificate și de procesare mai rapidă la granițele SUA.

Procesul de verificare a transportului dumneavoastră aerian de marfă

Avem grijă ca mărfurile dvs. de transport aerian să treacă prin toate măsurile necesare de control al securității.

Formulare de securitate pentru marfă

Vom transmite datele electronice de transport vamal conform cerințelor țării de destinație a expedierii dumneavoastră.

Verificarea mărfurilor conform normelor TSA (SUA)

Conform cerințelor Administrației de Securitate a Transportului (TSA), ne ocupăm de verificarea transporturilor de mărfuri care au loc cu avioane pentru pasageri. Ne referim aici la toate expedierile efectuate cu avionul către SUA, din SUA sau pe teritoriul SUA. Controlul se efectuează la nivel de pachet în unități de verificare certificate (CCSF - Certified Screening Facilities)

Sigilii de înaltă securitate

Ori de câte ori este necesar și util, folosim sigilii de înaltă securitate în timpul transportului bunurilor dvs., conform cerințelor standardului de certificare ISO/PAS-17712. După încărcare, atașăm sigilii de înaltă securitate tuturor containerelor de transport maritim care vor merge în SUA. Acest lucru previne accesul neautorizat și face manipulările identificabile.

Codul ISPS

Conținând o gamă completă de măsuri pentru prevenirea atacurilor asupra navelor și în porturi, codul ISPS asigură lanțurile internaționale de distribuție într-un mod deosebit de eficient. În plus, autoritățile portuare dispun de drepturi și autorizații complexe de control, cum ar fi restricții de acces, implementarea propriilor procese de securitate sau izolarea zonei portuare.

Securitatea mărfurilor periculoase

Normele IATA pentru mărfuri periculoase (DGR), care reglementează transportul mărfurilor periculoase pe calea aerului și Codul maritim internațional pentru mărfuri periculoase (IMDG), care reflectă dispozițiile legale internaționale privind transportul de mărfuri periculoase pe nave sunt absolut obligatorii pentru noi.

Operator economic autorizat (AEO)

În calitate de operator economic autorizat (AEO), ne bucurăm de încrederea deplină a autorităților vamale internaționale. Prin urmare, în calitate de partener de logistică, garantăm beneficii în ceea ce privește controalele vamale de securitate, precum și prelucrarea vamală simplificată și mai rapidă.

Mai multe despre acest subiect

Securitatea transporturilor aeriene
Mai mult
Securitate vamală
Mai mult