Cariere Mediaroom

DACHSER Chem Logistics: Partenerul dumneavoastră pentru soluții sigure de transport și depozitare a substanțelor chimice

Prin DACHSER Chem Logistics, vă oferim o soluție profesională pentru logistica substanțelor chimice. Transportăm și depozităm substanțe chimice ambalate pentru diverse industrii, cum ar fi industria maselor plastice, industria auto și industria textilă, precum și agricultura și construcțiile. Experții noștri vor crea o soluție de transport și depozitare adaptată nevoilor dumneavoastră individuale pentru toate tipurile de substanțe chimice, inclusiv mărfurile periculoase. 

DACHSER Chem Logistics combină serviciile logistice standard DACHSER cu cerințele specifice ale industriei chimice. 

Acestea includ și serviciile oferite de DACHSER Contract Logistics. Astfel, puteți externaliza complet logistica substanțelor chimice și puteți crea un lanț de aprovizionare global în ceea ce privește Abordarea LLP.

Standarde uniforme în materie de calitate și siguranță

Beneficiați de rețeaua noastră globală și de standarde uniforme în cadrul tuturor filialelor DACHSER. DACHSER Chem Logistics reprezintă cele mai înalte standarde de calitate și siguranță, care depășesc cu mult cerințele legale, și implementează un control eficient al transporturilor, susținut de soluții IT.

Portofoliul nostru de servicii pentru logistica substanțelor chimice

  • Soluții de transport globale: O rețea europeană de transport solidă prin DACHSER European Logistics și acces rapid și flexibil la toate piețele de vânzări și achiziții din
  • întreaga lume prin DACHSER Air & Sea Logistics și DACHSER Rail Services Depozitare: Soluții complete, integrate, precum și depozite special concepute pentru depozitarea substanțele chimice în Europa cu DACHSER Contract Logistics
  • Conectivitate IT: Transparență și integrare completă prin informații consecvente, exacte și ușor accesibile
  • Specialiști în logistica substanțelor chimice cu experiență vastă în domeniul industrial și know-how specific
  • Niveluri ridicate de competență în tratarea mărfurilor periculoase în cadrul rețelei globale
  • Responsabil intern pentru mărfurile periculoase, prezent în toate filialele, coordonat de organizația centrală pentru mărfuri periculoase
  • Principii DACHSER standardizate de manipulare a mărfurilor periculoase și monitorizarea constantă a implementării și conformității

DACHSER Chem Logistics în detaliu

Standardele noastre respectă cerințele stricte ale industriei chimice

Politicile noastre detaliate și standardizate privind securitatea, sănătatea, protecția împotriva incendiilor și protecția mediului constituie baza pentru respectarea celor mai stricte cerințe din industria chimică. 

Reglementările privind siguranța în cadrul rețelei noastre de transport și de la depozitele noastre depășesc cerințele legale.  

Verificăm în mod regulat vehiculele și încărcăturile și organizăm cursuri de instruire privind mărfurile periculoase. Utilizăm echipamente de fixare a încărcăturii, precum și materiale de intervenție și echipamente de protecție individuală. Utilizând Sistemul de siguranță & asigurarea calității (SQAS) am definit standarde uniforme pentru transport și depozitele noastre, respectând astfel cerințele din industria chimică.

Nivel ridicat de expertiză, nu numai în ceea ce privește transportul de mărfuri periculoase

Echipa DACHSER Chem Logistics vă pune la dispoziție experiența specialiștilor săi. Gestionarea centralizată a mărfurilor periculoase, precum și peste 200 de reprezentanți interni responsabili pentru mărfurile periculoase la nivel regional asigură respectarea reglementărilor speciale pentru transportul mărfurilor periculoase. În fiecare an, pregătim aproximativ 15.500 de angajați pentru a asigura respectarea cerințelor specifice ale logisticii substanțelor chimice.

În calitate de partener exclusiv, responsabil cu serviciile de expediere și cu transportul aerian și maritim, al Asociației Germane a Industriei Chimice (VCI) din Germania, suntem în strânsă legătură cu membrii asociației, pentru a identifica în avans cerințele viitoare ale industriei chimice și a le include în soluțiile noastre DACHSER Chem Logistics.

Operațiuni susținute de soluții IT pentru procesarea rapidă și sigură a comenzilor

Sistemele noastre IT standardizate la nivel global asigură o transparență completă și o flexibilitate ridicată în gestionarea transporturilor dumneavoastră de substanțe chimice. Pentru a schimba rapid cunoștințe și date, avem acces neîntrerupt la baza noastră de date internațională cu mărfuri periculoase prin intermediul rețelei DACHSER IT; aceasta include transportul rutier european, precum și transportul aerian și maritim internațional. Monitorizarea limitelor cantitative și a interdicțiilor de transport și depozitare se realizează exclusiv cu ajutorul soluțiilor IT. Cu sistemele noastre IT integrate, puteți urmări expedierile de la predare până la preluare. Protecția datelor este certificată conform standardului DIN EN ISO/IEC 27001:2017. Cu Track & Trace sunteți întotdeauna informat cu privire la istoricul expedierii mărfurilor dumneavoastră. Conexiunea la Centrul nostru EDI asigură un flux de date continuu între toți cei implicați - maximizând astfel securitatea și eficiența.

Contact Gabriel Maracine DACHSER Chem Logistics