Cariere Mediaroom

Dăm startul carierei dumneavoastră în logistică

Avansarea globalizării și conectarea din ce în ce mai strânsă a rutelor globale de transport determinată de aceasta, face din logistică o carieră cu perspective excelente în viitor. Dacă vă angajați la DACHSER puteți începe o carieră de succes în acest mediu internațional dinamic. Oferim condiții ideale pentru candidații din toate domeniile, care nu doresc doar să experimenteze rapid dezvoltarea logisticii alături de DACHSER, ci, mai presus de toate, vor să ajute la modelarea acesteia.   

Indiferent dacă doriți să vă schimbați cariera, sunteți un profesionist, sunteți în căutarea unei meserii care să vă ofere o nouă perspectivă, doriți să explorați lumea fascinantă a transportului și logisticii cu un stadiu de ucenicie sau doriți să începeți un program dublu de studiu cu oportunități de carieră internațională, compania noastră le oferă o șansă tuturor celor care demonstrează un interes real pentru logistică, alături de angajament și pasiune pentru servicii excelente.

Un angajator cu oportunități exemplare de management al carierei

În calitatea de afacere de familie cu aproximativ 30.000 de angajați în întreaga lume, ne concentrăm asupra creșterii prin inovare. Cu gama noastră largă de servicii logistice, soluții industriale personalizate și control inteligent al lanțurilor de aprovizionare prin soluții IT, suntem considerați o forță motrică importantă la nivel internațional.

DACHSER Career Management reprezintă o șansă unică de dezvoltare personală și formare continuă. Acestea nu numai că susțin angajații noștri din punct de vedere tehnic, ci îi și ajută să se dezvolte prin asumarea de sarcini și responsabilități. Prin intermediul DACHSER Academy, sunt oferite numeroase locuri de muncă.

Ca parte a familiei DACHSER din întreaga lume, trăiți valorile culturii noastre corporatiste. Acestea includ interesul pentru culturile străine, precum și o interacțiune respectuoasă și aprecierea reciprocă în cadrul echipelor.   

Așteptăm cu nerăbdare candidatura dumneavoastră!

Descoperiți oportunități de carieră la DACHSER

Posturi vacante