Cariere Mediaroom

Consultanța noastră - deschide drumul pentru o eficiență crescută în logistică

Proiectarea soluțiilor personalizate pentru lanțul de aprovizionare adaptate exact la nevoile clienților noștri este competența de bază a DACHSER Contract Logistics.  Cu ajutorul cunoștințelor noastre aprofundate despre produse, domeniul de activitate și piață, experții noștri creează modele logistice optime și sustenabile pentru compania dumneavoastră și le transformă în operațiuni obișnuite. Scopul tuturor conceptelor este de a îmbunătăți semnificativ costurile cu logistica ale clienților noștri.

Excelență în logistică prin fluxuri inteligente de mărfuri

Experții noștri sunt cu dumneavoastră în fiecare etapă a proiectului: de la discuțiile inițiale până la implementarea proiectelor și punerea în aplicare prin operațiuni obișnuite. Ei beneficiază de mulți ani de experiență și creează procese structurate pentru excelența logistică.    Soluțiile de sistem concepute în acest fel eliberează timp și resurse de personal pe care le puteți redistribui în activitatea de bază. Puteți fi mai flexibil în optimizarea proceselor de logistică, a structurii costurilor și a performanțelor afacerii. Astfel, asigurați cel mai înalt nivel de eficiență și economie, precum și o performanță logistică de înaltă calitate.  

Pentru a dezvolta soluții integrate eficiente, experții noștri examinează imaginea logistică globală a fluxului de mărfuri. Aceștia vă însoțesc la licitații, optimizează conceptele de logistică existente ale companiei și procesele de producție și creează unele noi.

Beneficiile consultanței noastre

  • Combinație inteligentă de componente testate, care se potrivesc perfect cerințelor dumneavoastră logistice individuale  
  • Procese IT extrem de eficiente, lungul întregului lanț de aprovizionare  
  • Management de proiect profesional 
  • Management eficient al evenimentelor din lanțul de aprovizionare